Jymy peittosi sarjaykkösen – koko kaudella vain kaksi tappiota

Jymy on tälle hetkellä Superpesiksen sarjataulukossa kolmantena.

Sotkamon Jymy
Sotkamon Jymy tuulettaa.
Sotkamon Jymyllä oli eilenkin aihetta kunnon tuuletukseen. Jami Ivanoff / All Over Press

Sotkamon Jymy peittosi sarjan ykkössijaa pitävän Vimpelin Vedon sunnnuntaina Vedon kotikentällä.

Vimpelin Saarikentällä juhlittiin eilen Vedon 85-vuotisjuhlia, mutta Sotkamo ei antanut synttärisankarille lahjaksi voittoa, vaan päihitti sarjaykkösen jaksoin 0-1. Ensimmäinen jakso päättyi juoksuin 0-0, mutta toisella jaksolla Sotkamo pisti uuden vaihteen silmään ja nappasi jaksovoiton juoksuin 1-9.

Jymy on tällä kaudella hävinnyt ainoastaan kaksi ottelua: Joensuun Maila ja Siilinjärven SiiPE ovat vieneet Jymystä voiton tässä kuussa. Jymyllä on tällä hetkellä 43 sarjapistettä. Vimpeli johtaa sarjaa 49 pisteellä ja toisena keikkuu Kouvolan 48 pisteellä.

– Erinomainen peli meiltä, etenkin ulkopeli oli kesän parasta. Sen lisäksi tuo ulkoinen habitus, millä oltiin läsnä oli juuri sellainen, mitä lähdettiinkin hakemaan. Paljon toissijaisia virheitä, mutta kun kokonaisuus oli niin hyvä kuin tänään oli, niin turha niitä on nyt murehtia, Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen kommentoi.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

KORJAUS: 16.7. klo 5.32: Jymy on hävinnyt tällä kaudella jo kaksi peliä, ei yhtä, kuten aiemmin virheellisesti uutisoitiin.