1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. TubeCon

Tubecon Video Awards 2019 -ehdokkaat julkistettu – mukana myös täysin uusi kategoria

Tubecon on YouTuben ympärille rakentuva tapahtuma, jossa YouTubeen videoita tekevät henkilöt ja heidän faninsa kohtaavat.

Tänä vuonna Tubecon Video Awardseissa kilpailee yhteensä 33 videota kymmenessä kategoriassa. Kuva viime vuoden Tubeconista. Kuva: Timo-Pekka Heima / Yle

Suomen parhaat videosisällöt palkitaan jälleen Tubecon-tapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa elokuussa.

Yksi tapahtuman pääjutuista on palkintotilaisuus, jossa tavoitteena on juhlia luovuutta sekä nostaa esiin omaperäisiä videosisältöjä, laadukasta osaamista ja hyviä tarinoita.

Tänä vuonna Tubecon Video Awardseissa kilpailee yhteensä 33 videota kymmenessä kategoriassa. Gaalassa palkitaan muun muassa vuoden vlogi, vuoden tarina sekä vuoden komediavideo.

Kilpailussa on mukana myös täysin uusi ASMR-kategoria. Vuoden parhaan ASMR-videon tittelistä kamppailevat ASMR Sita Sofia, ASSI ASMR sekä TheRelaxingEnd.

– Aistielämyksiin perustuvien ASMR-sisältöjen suosio on ollut viimeisen vuoden aikana räjähdysmäisessä kasvussa. Halusimme huomioida alan jatkuvan kehittymisen palkitsemalla nyt videoita myös tässä kategoriassa, kertoo Tubeconin sisällöstä vastaavan Suomen tubettajat ry:n puheenjohtaja Jussi Koski tiedotteessa.

Lopullisen voittajan kustakin kategoriasta valitsevat Tubeconiin tulevat tubettajat.

Tubecon on YouTuben ympärille rakentuva tapahtuma, jossa YouTubeen videoita tekevät henkilöt ja heidän faninsa kohtaavat.

Tubecon Video Awards järjestetään livenä Helsingin Messukeskuksessa 17.8.2019.

Tästä linkistä (siirryt toiseen palveluun) pääset näkemään kaikki eri kilpailukategorioiden ehdokkaat.

Lue lisää:

Tubettamisen monet kasvot näkyvät Tubeconissa: HurHur nukkuu puussa, Bars and Melody saa yleisön kirkumaan ja papitkin ovat ryhtyneet tubettamaan

Seurasimme Tubeconia: Vihakommentit toistavat samaa kaavaa, miltä tuntuu olla salakuvauksen kohteena