Miten Ylen pomot vastaavat kiperiin yleisökysymyksiin? Katso keskustelu

Merja Ylä-Anttila, Jouko Jokinen, Panu Pokkinen ja Mari Kunttu-Kauppi vastaavat kysymyksiin live-yleisön edessä Porin SuomiAreenassa.

Yle
Kysy Ylestä -keskustelu Porista
Kysy Ylestä -keskustelu Porista

Yle Radio Suomen aalloilta tuttu Kysy Ylestä -keskustelu käydään torstaina kesä-Suomen keskipisteessä Porissa. Keskustelu käydään ensimmäistä kertaa live-yleisön edessä.

Kaikille avoin tilaisuus alkaa Porin Promenadikeskuksessa (Yrjönkatu 17) kello 10 ja kestää parisen tuntia. Voit seurata keskustelua suorana myös Yle Areenassa.

Kysymyksiin vastaavat Ylen toimitusjohtaja, SuomiAreenan äiti ja primus motor Merja Ylä-Anttila, Yle Uutisten vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, lokakuussa toimintansa aloittavan uuden Tapahtumat, urheilu ja tuotannot -yksikön johtaja ja Yle Urheilua pitkään päälliköinyt Panu Pokkinen sekä Lounais-Suomen aluetoimituksen päällikkö Mari Kunttu-Kauppi.

Näin osallistut lähetykseen

Kysymyksiä on voinut lähettää jo ennakkoon Näkökulma-artikkelin kautta, ja niitä voi edelleen kirjoittaa tämän jutun kommenttikenttään. Kysymyksiä kerätään Promenadikeskuksessa myös paperilomakkeille Yle Porin pisteellä.

Tilaisuuden alettua yleisön kysymyksiä poimii paikan päällä Päivi Nieminen.

Lähetyksen juontavat tuttuun tapaan Radio Suomen Markus Turunen ja Yle-tyyppi Sami Koivisto. Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Yle Uutisten ja Yle Radio Suomen voimin.

Aiheesta voi keskustella kello 13:een saakka.