1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kuorma-auto- ja rekkaonnettomuudet

Mies kuoli henkilöauton ja maitorekan kolarissa – kolmostie Kurikassa oli poikki koko yön, liikenne kulkee taas normaalisti

Tie saatiin auki aamuseitsemän jälkeen lauantaina.

Kuorma-auto- ja rekkaonnettomuudet
kartta jossa kurikka
Kaatunut maitorekka katkaisi liikenteen kolmostiellä Kurikassa. Yle Uutisgrafiikka

Kurikassa kolmostie oli yön ajan kokonaan poikki liikenteeltä, kun raskas ajoneuvoyhdistelmä ja henkilöauto kolaroivat. Henkilöauton kuljettajana ollut nuorehko mies kuoli törmäyksessä.

Tapahtumapaikka oli Kurikassa Vaasantiellä noin sadan metrin päässä Vaasantien ja Kaskisentien risteyksestä Jalasjärven suunnasta.

Poliisin mukaan henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevan liikenteen kaistalle, jossa se törmäsi ajoneuvoyhdistelmän keulaan.

Törmäyksen seurauksena maitorekka kaatui tielle kyljelleen ja henkilöauto ajautui ojaan. Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja loukkaantui lievästi. Ajoneuvoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita matkustajia.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuuspaikalle vähän ennen puoltayötä. Tie saatiin auki aamuseitsemän jälkeen, ja liikenne kulkee taas normaalisti.

Maitorekalla oli lastinaan yli 20 000 litraa maitoa ja sen molemmat säiliöt vuosivat. Neljän maissa rekan säiliöt oli saatu tyhjennettyä ja auton nosto tieltä päästiin aloittamaan.

Poliisi ja tutkijalautakunta selvittävät onnettomuuden syitä.

Lähteet: STT

Lue seuraavaksi