1. yle.fi
  2. Uutiset

Mikkelin Ristiinassa tehtiin murto, sytytettiin mönkijä tuleen ja varastettiin perävaunu

Itä-Suomen poliisi pyytää Pellosniemen tapauksesta vihjeitä sähköpostilla.

murto
Poliisin hihamerkki
Markkula / Yle

Mikkelissä tehtiin viikonloppuna useita murtoja.

Mikkelin Ristiinassa Pellosniemellä ohikulkija ilmoitti lauantaina tulipalosta veneitä ja laitureita myyvän Pellos-Marinin piha-alueella.

Viranomaisten päästyä paikalle ilmeni, että yrityksen tiloihin oli murtauduttu. Sisältä oli anastettu mönkijä, joka oli sytytetty palamaan yrityksen pihalla. Pihalla ollut vene kärsi palovahinkoja.

Pellos-Marinilta oli varastettu myös perävaunu ja muuta omaisuutta.

Tapausta tutkitaan törkeänä vahingontekona ja varkautena. Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta sekä perävaunusta rekisterikilvellä PZB-168 sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Lauantaina oli murtauduttu Mikkelissä myös Marskin kioskiin, viereiseen ammattikoulu Esedun Otavankadun toimipisteeseen ja Juvantiellä kahvila Pateen.

Poliisi tutkii Marskin kioskin ja kahvila Paten tapauksia varkauksina ja ammattikoulun murtoa varkauden yrityksenä. Kahvila Patesta oli anastettu muun muassa kannettava tietokone.

Tuukkalankadulla ravintola Dinoon yritettiin murtautua takaoven kautta. Oven kalterointi oli estänyt pääsyn ravintolaan. Tapausta tutkitaan varkauden yrityksenä.

Lue seuraavaksi