Jymy teki merkittävät jatkosopimukset Korhosen ja Väliahon kanssa – "Hyvillä mielin jatkan eloani täällä Kainuussa"

Sotkamon Jymyn kiinnitti ulko- ja sisäpelin avainpelaajat.

Sotkamon Jymy
Roope Korhonen
Kaikkien aikojen teholyöjä nähdään vielä nelikymppisenäkin Jymyn paidassa. (Arkistokuva)SuperJymy

Lukkari Ville Väliaho ja lyöjäjokeri Roope Korhonen ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimukset Sotkamon Jymyn kanssa.

38-vuotias Korhonen on edustanut koko uransa Jymyä ja pitää kaikkien aikojen tehotilaston kärkipaikkaa.

Uudistunut joukkue on tuonut miehelle lisää virtaa ja terveenä pysyminen auttoi myös päätöksen tekemisessä. Korhonen kertoo aikoinaan miettineen, että ura loppuu viimeistään nelikymppisenä.

– Nyt tuoreen jatkosopimuksen myötä taitaa mennä muutaman kuukauden lisäajalle. Saa nähdä saako sitä viettää elämäni ensimmäisen kesäloman jo viimeistään sitten 2022, Korhonen kertoo tiedotteessa.

Kankaanpäästä kotoisin oleva Ville Väliaho saapui viime syksynä Jymyn kotipesän ja ulkopelin johtajaksi. Yksivuotisen sopimuksen optiona oli kaksi vuotta ja nyt sekä Väliaho että Jymy ovat päättäneet käyttää option.

Väliaholle jatkopäätös oli helppo ja mieluinen, sillä hän on omien sanojensa mukaan viihtynyt Kainuussa ja pitää siitä miten asiat on Jymyssä hoidettu. Lisäksi joukkueen hyvä sopimustilanne tuleville vuosille painoi vaakakupissa.

– Tulevinakin vuosina meillä on kasassa joukkue, millä on aina mahdollisuus menestyä, niin hyvillä mielin jatkan eloani täällä Kainuussa, Väliaho kertoo tiedotteessa.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)