Helsingissä Hämeentiellä vesivahinko saatu korjattua - bussiliikenne sujuu jälleen normaalisti

Hämeentien vesivahinko aiheutti häiriöitä muun muassa vedenjakelussa Kallion alueella. Viides linja oli suljettuna liikenteeltä.

vesivahingot
Runsaasti vettä tiellä Hämeentien ja Viidennen linjan risteyksessä Helsingissä 25. heinäkuuta 2019.
Runsaasti vettä tiellä Hämeentien ja Viidennen linjan risteyksessä Helsingissä torstaina 25. heinäkuuta.Vesa Moilanen / Lehtikuva

Helsingin Kalliossa Viides linja on avattu taas liikenteelle, kertoo Tieliikennekeskus. Myös Hämeentiellä liikenne sujuu jälleen normaalisti.

Hämeentiellä sattui aiemmin päivällä vesivahinko, joka johtui Helsingin palolaitoksen mukaan siitä, että kaivinkone osui runkovesilinjaan Viidennellä linjalla.

Pelastuslaitoksen mukaan Hämeentielle valui veden mukana muun muassa hiekkaa ja mukulakiviä.

Myös Facebook-sivulla Hämeentien uudistus (siirryt toiseen palveluun) kerrottiin hieman ennen kello yhtä iltapäivällä, että veden valuminen alamäkeen Viidettä linjaa pitkin sekä veden mukana alas vierineet pienet kivet ovat vaikeuttaneet bussien liikennöintiä.

Kalliossa on kärsitty vesivahingoista aiemminkin tänä keväänä Hämeentien remonttityömaalla sattuneiden putkirikkojen vuoksi. Yksityisautojen läpiajo tieosuudella on ollut kiellettyä remontin alusta lähtien.

Lue myös:

Helsingin Hämeentien remonttityömaalla jälleen putkirikko

Helsingin Hämeentien putkirikko tyrehdytetty – kadulla runsaasti vettä

Liikenne kulkee taas Helsingin Hämeentiellä putkirikon jäljiltä – työkoneita kastui Hakaniemen kauppahallin kellarissa