Pahoinpitely, moottoripyörävarkaus ja humalaisia kuskeja Meri-Lapissa

Kiinni jäi Torniossa etsintäkuulutettu kuljettaja, Kemissä rattijuoppo ja Kemin edustalla ruorijuoppo.

Meri-Lappi
Läheltä
Yle

Hätäkeskukseen sai perjantaina hiukan ennen puolta yötä ilmoituksen Torniossa Kantojärventiellä sijaitsevan rivitalon pihalla häiriköivistä henkilöistä. Partion mennessä paikalle toisella miehistä oli verta vuotava haava ja hän kertoi tulleensa pahoinpidellyksi puisella liikennemerkillä.

Kemissä Koivukujalla omakotitalon takapihalta on anastettu keskiviikkoillan kello 23.00 ja torstaiaamun kello 08.30 välillä KTM 690- enduromallinen moottoripyörä 59-UGA. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista numeroon 0295466156 tai meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Etsintäkuulutettu nainen kiinni Torniossa

Torniossa Putaankadulla poliisipartiota pysäytti tarkastusta varten perjantaina puolen päivän aikoihin poliisille tutun henkilöauton, jota kuljetti poliisin entuudesta tuntema 25-vuotias torniolaisnainen. Puhalluskokeen ja huumausaineen pikatestin tulokset näyttivät nollaa. Naisella ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta, tämä oli hänelle 14. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuodan sisällä. Naisella oli perässään myös etsintäkuulutus.

Kemissä vesiliikennevalvontaa suorittanut poliisi pysäytti perjantai-iltana hiukan ennen kello 23 sisäsatamasta lähteneen moottoriveneen tarkastusta varten. Kuljettaja toimi 26-vuotias mies, joka puhalsi 0,55 mg/l. Poliisi siirsi miehen ohjaaman veneen lähimpään laituriin ja mies vietiin Kemin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,46 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen.

Lauantaina, hiukan puolen yön jälkeen poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton Kemissä Valtakadulla. Autoa kuljettanut ajo-oikeudeton 49-vuotias kemiläismies puhalsi tuloksen 2,25 promillea. Mies toimitettiin Kemin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,96 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja hänet määrättiin ajokieltoon.