RoPSille uusi keskikenttämies Espanjasta

32-vuotias Jagoba Beodide on pelannut Espanjan Segunda Divisionissa ja Segunda B:ssä.

Rovaniemen Palloseura
Jagoba Beodide
Jagoba Beodide.Rovaniemen Palloseura

Rovaniemen Palloseura on saanut uuden pelaajan Espanjasta. Keskikenttämies Jagoba Beodide saapui Rovaniemelle eilen. 32-vuotias Beodide on pelannut Espanjan Segunda Divisionissa ja Segunda B:ssä. Hän on pelannut pisimpään Deportivo Alavésissa, jossa hän pelasi neljä kautta. Kaksi kautta hän pelasi samassa joukkueessa RoPSiin siirtyneen Sergio Llamaksen kanssa.

Alavés voitti Segunda Divisiónin ja nousi Espanjan pääsarja LaLigaan kaudelle 2016-2017. Beobide kuitenkin siirtyi Alavésista Racing de Santanderiin, josta hän vaihtoi yhden kauden jälkeen Burgosiin. Burgosissa Beobide oli aina päättyneeseen kauteen saakka.

– Kun pelaajalla on tällainen CV, odotamme tietenkin, että hän tuo meidän tekemiseen uusia variaatioita, RoPS:n päävalmentaja Pasi Tuutti sanoo seuran tiedotteessa.

RoPSin mukaan Espanjalaisena pelaajana Beobide on kasvanut pallonhallintajalkapalloon, jonka lisäksi häneltä löytyy myös tarvittavaa kovuutta sekä riistoissa että taklaustilanteissa.

– Olen varsin tasapainoinen pelaaja. Olen kova tekemään töitä, ja valmis tekemään myös sen joukkueen likaisen työn, Jagoba Beobide kuvailee itseään.

Rovaniemen Palloseuran seuraava ottelu on ensi sunnuntaina Tampereella Ilvestä vastaan. RoPS on Veikkausliigassa kolmanneksi viimeisenä.