Varkautelainen Elcoline osti voimalaitoskattiloihin erikoistuneen yrityksen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja tarjoava Elcoline Group vauhdittaa kaupalla kasvuaan.

Varkaus
Kuvassa: Elcoline Groupin toimitusjohtaja Leif Backman (vas.) ja SVS:n perustajiin kuuluva toimitusjohtaja Markku Korpivaara.
Elcoline Groupin toimitusjohtaja Leif Backman (vas.) ja SVS:n perustajiin kuuluva toimitusjohtaja Markku Korpivaara.Matti Vesala

Varkautelainen Elcoline Group on ostanut voimalaitoskattiloiden valmistukseen ja huoltoon erikoistuneen SVS Supervise Service Oy:n. Tiedotteen mukaan (siirryt toiseen palveluun) Elcoline pyrkii kaupan avulla vauhdittamaan kasvuaan.

Hyvin sujuneen alkuvuoden ja yrityskaupan ansiosta Elcoline arvioi liikevaihtonsa kasvavan tänä vuonna yli 30 miljoonaan euroon ja henkilöstön määrän kolmeen sataan.

Yhdistymisen jälkeen Elcolinen palvelut kattavat myös voimalaitoskattiloiden osien valmistuksen.

Elcoline sai viime vuonna valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon. Elcoline Group työllistää nettisivujensa (siirryt toiseen palveluun) mukaan tällä hetkellä noin 200 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maailmaa. Viime vuonna Elcolinen liikevaihto oli 20 miljoonaa euroa.

SVS Supervise Service (siirryt toiseen palveluun) puolestaan on pitkän linjan toimija Kymenlaakson alueella. Sen asiakkaita ovat maan suurimmat energia-alan laitostoimittajat, energialaitokset sekä suurimmat paperin, kartongin ja sellun tuottajat. SVS työllistää 60 alan ammattilaista ja yrityksen liikevaihto on yli 6 miljoonaa euroa.