Ralliradion studiosta tänä vuonna nähtävillä myös live-kuvaa – Ralliradio Plus tuo videot mukaan perinteiseen lähetykseen

Ralliradio Plus toimii Areenassa.

Keski-Suomi
Ralliradion studio.
Tomi Hänninen

Perinteisen Ralliradion oheen tulee tänä vuonna uusi Ralliradio Plus -palvelu Areenaan. Sen pohjana toimii Ralliradion radiolähetys, mutta Plussassa kuuntelija pääsee myös katsomaan live-kuvaa sekä videoklippejä.

Ralliradion radiolähetys tulee nyt uudesta paikasta, kontista Paviljongin aukiolta. Yleisö pääsee seuraamaan lähetyksen tekemistä siellä, tai studiosta tulevan live-kuvan välityksellä Ralliradio Plus -palvelusta.

Live-kuvan lisäksi Plussassa on nähtävillä esimerkiksi erikoiskokeiden maalihaastattelut, ajokuvaa erikoiskokeilta sekä muita videoklippejä.

Halutessaan kuuntelija voi siis kuunnella vain pelkkää radiolähetystä, mutta voi myös valita kuvallisen Plus-lähetyksen.

Ralliradion lähetys Neste Rallista kuuluu tuttuun tapaan taajuuksilta 99.3 MHz Jyväskylän alueeella ja 97.0 MHz pohjoinen Keski-Suomessa. Netin kautta Ralliradio löytyy Yle osoitteesta yle.fi/jyvaskyla.

Ralliradion ohjelmatiedot sekä TV-lähetysten tiedot löytyvät täältä.