1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Aura

Yleisövihje ratkaisi: Aurassa kadonnut 12-vuotias poika on löytynyt hyväkuntoisena

Poliisipartiot ja omaiset etsivät poikaa yöllä Auran seudulta.

Poliisipartiot etsivät poikaa Auran alueelta illalla ja yöllä. Kuva: Tiina Jutila / Yle

Varsinais-Suomessa Aurassa kadoksissa ollut 12-vuotias poika on löytynyt aamulla hyvässä kunnossa, kertoo Lounais-Suomen poliisi Twitterissä (siirryt toiseen palveluun).

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Poika löytyi yleisövihjeen perusteella. Komisario Marko Luotosen mukaan vihjeitä ei tullut montaa, mutta yksi ratkaiseva vihje auttoi löytämään pojan. Poliisi kiittää havainnoista ilmoittaneille.

Poika ilmoitettiin kadonneeksi perjantai-iltana, ja häntä etsittiin illan ja yön aikana Auran seudulta. Etsinnöissä olivat mukana poliisipartio sekä omaiset. Vapaaehtoiselle pelastuspalvelu oli annettu ennakkohälytys, ja se olisi pyydetty mukaan, jos poikaa ei olisi löytynyt aamuun mennessä.

Edellinen havainto pojasta oli iltaseitsemän aikaan perjantaina. Etsintöjä kiirehdytti se, että pojan terveydentilasta oltiin huolissaan.