Vanha Lahdentie avattu taas liikenteelle – Keravalla tapahtuneessa viiden ajoneuvon kolarissa loukkaantui vakavasti kolme ihmistä

Onnettomuus tapahtui, kun lavettiauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi kuorma-autoon, pakettiautoon ja kahteen henkilöautoon.

Liikennehäiriöt
onnettomuuspaikkaa siivotaan
Pelastuslaitos raivasi onnettomuuspaikkaa Lahdentiellä tiistaina päivällä.Jorma Turhala / Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Keravalla Vanhalla Lahdentiellä tapahtui suuri liikenneonnettomuus tänään puolenpäivän aikaan.

Onnettomuudessa loukkaantui viisi ihmistä, joista kolme vakavammin ja kaksi lievemmin.

– Vakavammin loukkaantuneet on kuljetettu sairaalaan, mutta hengenvaaraa ei pitäisi olla, kertoo päivystävä palomestari Tommi Leppioja paikan päältä.

Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus tapahtui, kun lavettiauto törmäsi kuorma-autoon, pakettiautoon ja kahteen henkilöautoon. Leppiojan mukaan lavettiauto oli ilmeisesti ajautunut vastaantulevien kaistalle.

– Syystä en osaa sanoa, enkä ota asiaan kantaa. Poliisi tutkii.

rekka kaatuneena ojassa
Keravalla Lahdentiellä tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa oli osallisena viisi ajoneuvoa.Jorma Turhala / Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Leppiojan mukaan kolme vakavasti loukkaantunutta ovat kuorma-auton, pakettiauton sekä toisen henkilöauton kuljettajat.

Kaksi osallisista on hoidettu paikan päällä, eikä heitä Leppiojan tietojen mukaan ole viety sairaalahoitoon. Kolariin joutuneissa autoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita henkilöitä.

Tie jouduttiin aiemmin päivällä sulkemaan liikenteeltä Porvoonkadun ja Koivulantien väliseltä osuudelta onnettomuuden vuoksi.