Neljän auton kolari aiheutti aamulla massiivisen liikenneruuhkan Kehä I:llä Helsingissä

Aamulla puoli yhdeksältä neljästä ajokaistasta vain yksi oli auki, mutta liikenne palasi normaaliksi jo ennen kymmentä.

liikenneruuhkat
Kehä 1 ketjukolari
Petri Kosonen / Yle

Neljän henkilöauton kolari ruuhkautti liikennettä Kehä I:llä Helsingissä tiistaiaamuna. Pelastuslaitoksen mukaan kolarissa oli osallisena viisi ihmistä, joista yksi on kuljetettu sairaalaan. Neljä muuta selvisivät vähemmällä, kertoo päivystävä palomestari Timo Ustinov.

– Ruuhka on massiivinen Leppävaara-Tapiola-suunnalla, Ustinov kuvaili STT:lle puoli tuntia onnettomuuden jälkeen.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuuspaikalle, Vihdintien ja Kannelmäen liittymän välille, hieman ennen aamukahdeksaa tiistaina. Onnettomuudesta on haittaa ajosuunnassa itään.

Kehä ykkönen.
Derrick Frilund / Yle Uutisgrafiikka

Neljästä ajokaistasta vain yksi oli auki aamulla puoli yhdeksältä. Helsingin tieliikennekeskuksen mukaan liikenne alkoi kuitenkin soljumaan jo hieman yhdeksän jälkeen.

– Enää ei ole jonoja Turunväylälle saakka, vaan liikkenne soljuu jo. Toki ruuhkaa siellä on edelleen, mutta täysin liikenne ei enää seiso, totesi liikennepäivystäjä Outi Seppälä Helsingin Tieliikennekeskuksesta hieman yli yhdeksän.

Varttia yli yhdeksältä kaikki neljä kaistaa oli jo saatu raivattua ja liikenne normalisoitui ennen kymmentä. Onnettomuuden syystä ei ole vielä tarkempaa tietoa. Tie onnettomuuspaikalla on suora.

Oletko paikan päällä? Voit lähettää meille uutiskuvan tai -videon osoitteessa yle.fi/uutisvinkki.

20.8.2019 klo 10:20 juttua päivitetty: liikenne normalisoitui ennen kymmentä