Kaksi ihmistä kuoli Raaseporissa henkilöauton törmättyä rekkaan

Henkilöauto ajautui vastaantulijoiden kaistalle toistaiseksi tuntemattomasta syystä.

tieliikenneonnettomuudet
Onnettomuuspaikka tiellä 51.
Onnettomuudessa tiellä 51 henkilöauto ajautui rekan eteen.Linus Westerlund

Kaksi ihmistä on kuollut rekan ja henkilöauton kolarissa Raaseporissa tiellä 51, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitos (siirryt toiseen palveluun).

Poliisin mukaan onnettomuudessa kuoli kaksi henkilöautossa matkustanutta aikuista henkilöä. Autossa ei ollut muita matkustajia. Rekan kuljettaja selvisi törmäyksestä vahingoittumattomana.

Onnettomuus tapahtui tiellä 51 lähellä tien 25 liittymää tiistaina aamupäivällä hieman kello 11 jälkeen.

Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että rekka ajoi tietä Karjaan suunnasta ja henkilöauto Inkoon suunnasta.

– Tällä hetkellä meillä on tiedossa, että tämä henkilöauto ajautui vastaantulijoiden kaistalle ja osui rekkaan, yleisjohtaja Petteri Hyytiäinen Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.

Poliisi ei pysty vielä arvioimaan syytä siihen, miksi henkilöauto ajautui vastaantulijoiden kaistalle.

Poliisin mukaan kolarissa oli osallisena myös henkilöauton perässä ajanut toinen henkilöauto. Kyseisen auton matkustajat eivät kuitenkaan loukkaantuneet tilanteessa.

– Käsityksemme on, että tämä toinen auto on tehnyt väistöliikkeen ja suistunut ojaan, muttei osunut muihin autoihin, Hyytiäinen sanoo.

Tie 51 oli onnettomuuspaikan raivauksen vuoksi suljettuna liikenteeltä useita tunteja. Kello viiden jälkeen iltapäivällä poliisi kertoi Twitterissä, että liikenne tiellä kulkee jälleen normaalisti.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii onnettomuuden syytä.