Jymy eteni välieriin otteluvoitoin 3-0

Superpesiksen välierissä nähdään tuttu nelikko.

Sotkamon Jymy
Sotkamon jymy
Jymyllä oli tiistaina jälleen syytä juhlaan. (Arkistokuva)AOP

Sotkamon Jymy kohtasi Pattijoen Urheilijat tiistaina kotikentällään ja vei ottelun jaksoin 2-1. Pattijoki kaatui myös kahdessa edellisessä ottelussa.

Pattijoki pisti Jymylle hienosti hanttiin, ja saikin ensimmäisen jakson ainoan juoksun, mutta toisella jaksolla ja superissa kotijoukkue heräsi ja vei lopulta voiton.

– Peli oli käytännössä täysi vastakohta Pattijoella sunnuntaina pelatusta pelistä. Siellä ulkopeli sakkasi ja sisällä saatiin onnistumisia ja tänään oli sitten ihan toisin päin. Onneksi viime hetkellä saatiin tänäänkin onnistumisia, Jymyn ykköspalkittu Lauri Rönkkö kommentoi peliä.

Välieriin Jymyn kanssa etenivät Vimpelin Veto, Joensuun Maila ja Kouvolan Pallonlyöjät. Tämä on jo neljäs kerta peräkkäin, kun tämä nelikko pelaa välierät keskenään. Välierissä Jymy kohtaa Kouvolan. Ensimmäinen välierä pelataan Hiukan pesäpallostadionilla keskiviikkona 28. elokuuta.

Toisen jakson aluksi Sotkamon Jymy luovutti Kainuun keskussairaalan synnytysosastolle 4 000 euron lahjoituksen. Lahjoitusvaroilla ostetaan synnytysosastolle saturaatiomittareita ja osa summasta käytetään ambulanssin varusteena olevaan kuljetuskoppaan.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)