Tieto 50 uudesta lottomiljonääristä sai siilinjärveläiset uteliaiksi – "Johan siinä nyt riittää makkaraa leivän päälle tuossakin"

Kylillä käy nyt kova kuhina, kelle kaikille voitto osui.

rahapelit
Elina Korhonen
Siilinjärveläinen Elina Korhonen iloitsee siitä, että uudet miljonäärit pääsevät nyt toteuttamaan unelmiaan.Antti-Petteri Karhunen / Yle

Uutinen 50 uudesta lottomiljonääristä on tänään kiirinyt pitkin Pohjois-Savossa sijaitsevaa Siilinjärven pikkukuntaa. Paikallisessa ruokakaupassa pelattu Eurojackpot-kimppa voitti eilen illalla lähes 92 miljoonaa euroa, joka siis jaetaan 50 osaan.

Tieto jättipotista sai tänään myös siilinjärveläisen Elina Korhosen liikkeelle. Hän on yksi niistä, joka lähti voitokkaaseen K-Supermarket Herkkupataan saadakseen lisätietoa siitä, onko voittajien joukossa tuttuja.

– Kysäistiin juuri tuossa kassalla, että joko on käynyt voittajia. Myyjä vain hymeksi, Korhonen naurahtaa.

Kylillä käy nyt kova kuhina siitä, kelle kaikille voitto osui. Korhonen uskoo, että 50 uutta miljonääriä Siilinjärven alueella tulee näkymään katukuvassa.

– Kyllä täällä varmasti kohta näkyy pientä pöhinää, että on tällainen hyvä onni osunut tänne kylälle, sanoo Korhonen.

Mairelta meni miljoonavoitto sivu suun

Maire Ruotsalainen
Lapinlahtelainen Maire Ruotsalainen ei tunnusta, että kukaan hänen tutuistaan olisi voittajien joukossa.Antti-Petteri Karhunen / Yle

Maire Ruotsalaisesta tuli melkein miljonääri. Siilinjärven naapurikunnasta Lapinlahdelta kotoisin oleva Ruotsalainen oli nähnyt kaupalla Eurojackpotin kimppalistan.

– Meinasin kanssa itse ostaa, mutta ei sitten tullut ostettua, sanoo Ruotsalainen.

Harmittaako?

– Ei harmita, Ruotsalainen sanoo suu hymyssä.

Vesa Väätäinen
Siilinjärveläinen Vesa Väätäinen oli ollut lauantain aamupäivän mökillä uutis- ja juorupimennossa, eikä siksi tiennyt, ketä kaikkia onni potkaisi.Antti-Petteri Karhunen / Yle

Siilinjärveläisellä Vesa Väätäisellä ei ollut voiton riskiä, koska hän ei pelannut tällä kierroksella ollenkaan. Väätäisen mukaan on parempi, että 92 miljoonan euron voitto jakautui 50 osaan.

– Johan siinä nyt riittää makkaraa leivän päälle tuossakin, sanoo Väätäinen.

Lue lisää:

Eurojackpotin kaikkien aikojen suurin päävoitto Pohjois-Savoon – IL: Voitto jakautuu 50 ihmisen porukalle