Nelostien kolarissa loukkaantui kolme ihmistä – henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle

Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Oulu
Läheltä
Yle

Kolme ihmistä loukkaantui kahden henkilöauton ja pakettiauton välisessä kolarissa Oulussa sunnuntaina alkuillasta. Onnettomuus tapahtui Nelostiellä Oulun pohjoispuolella hieman ennen kello seitsemää.

Henkilöautoissa oli vain kuljettajat, pakettiautossa oli kuljettajan lisäksi matkustaja. Pelastuslaitos joutui leikkaamaan pakettiauton matkustajan irti autosta. Toisen henkilöauton kuljettaja sekä pakettiautossa olleet henkilöt kuljetettiin sairaalahoitoon.

Onnettomuus tapahtui, kun pohjoisen suuntaan ajanut henkilöauton kuljettaja ajautui tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja törmäsi etelän suuntaan matkalla olleeseen pakettiautoon. Autot osuivat yhteen, jonka seurauksena henkilöauto törmäsi vielä perässään ajaneen auton kanssa

Onnettomuus tapahtui Oulun ja Haukiputaan välisellä tieosuudella, jossa on tietyömaan takia käytössä vain yksi kaista. Tie oli kokonaan poikki onnettomuuden takia noin tunnin ajan.

Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)