1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. rahapelit

Eurojackpotin ennätyspottia juhlitaan Siilinjärvellä iloisissa tunnelmissa

Eurojackpotin yli 90 miljoonan ennätyspotti osui viime perjantaina Pohjois-Savoon.

rahapelit
Eurojackpotin kaikkien aikojen suurinta pottia juhlitaan kakkukahvilla Siilinjärvellä
Eurojackpotin kaikkien aikojen suurinta pottia juhlitaan kakkukahvilla Siilinjärvellä

Eurojackpotin yli 90 miljoonan jättivoittoa juhlistetaan perjantaina Pohjois-Savossa Siilinjärvellä. Voiton tuonut peli pelattiin paikallisessa marketissa, jossa kaikkien aikojen suurimman Eurojackpotin kunniaksi tarjoillaan asiakkaille kakkukahvit.

Toimittaja Anna Ronkainen seurasi Siilinjärven juhlintaa suorassa Areena-lähetyksessä. Video on katsottavissa artikkelissa.

– Kuuluuko se sitten savolaiseen mielenmaisemaan vai mihin, mutta ihan mahtavaa, että täällä on tällaista iloa, kertoo Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa.

Siilinjärveläisessä marketissa juhlitaan kunnan uusia miljonäärejä.
Toni Pitkänen / Yle

Potti jakautuu 50 ihmisen porukalle. Se tuo kullekin voittajalle noin 1,8 miljoonaa euroa. Osuuksia myytiin kaupassa 10 euron hintaan.

– Lämmin olo tuli, kun voitto selvisi ja paperilappu oli kädessä. Lappu laitettiin ensin kassakaappiin, sitten pankkiholviin. Nyt paperi on viety Veikkaukselle, kertoo kauppias Jyrki Huttunen.

Jättivoitto on tuonut paljon näkyvyyttä vajaan 22 000 asukkaan Siilinjärvelle. Kunnanjohtaja Vesa Lötjönen kertoi alkuviikosta Ylelle antaneensa viime viikonlopun aikana useita tunteja haastatteluja eri medioille.

Veikkauksen mainoskakku.
Toni Pitkänen / Yle

Lue lisää:

Siilinjärven kunnanjohtaja iloitsee jättivoiton tuomasta näkyvyydestä – "Toivottavasti ihmiset toteuttavat omia unelmiaan"

Tieto 50 uudesta lottomiljonääristä sai siilinjärveläiset uteliaiksi – "Johan siinä nyt riittää makkaraa leivän päälle tuossakin"

Eurojackpotin kaikkien aikojen suurin päävoitto Pohjois-Savoon – IL: Voitto jakautuu 50 ihmisen porukalle

Lue seuraavaksi