Rovaniemen Kiekolle kolme uutta hyökkääjää – kolmikolta odotetaan maaleja

RoKin kanssa on solminut sopimuksen Patrik Moision, Niklas Salon ja Niko Lahtisen kanssa.

Mestis
Lappi Areena, Rovaniemen kiekko, Roki
Eeva Kuivas / Yle

Mestisjoukkue Rovaniemen Kiekko on hankkinut kolme uutta profiilipelaajaa joukkueeseensa. RoKi etsi jonkin aikaa kuumeisesti ryhmäänsä uusia tehopelaajia, jotka pystyvät ratkaisemaan otteluja ja iskemään maaleja tiukoissakin paikoissa.

– Nämä ovat haettuja täsmähankintoja joukkueeseen. Katsottiin, että nämä pelaajat olisivat tarpeellisia meidän porukkaan, miettii RoKin päävalmentaja Santeri Immonen.

RoKi on solminut vuoden sopimukset Turun Palloseuran kasvatin Patrik Moision, viime kaudella Savonlinnassa kiekkoileen Niklas Salon ja LeKistä tutun hyökkääjän Niko Lahtisen kanssa. Joukkueeseen liittyy kolme, erilaiset ominaisuudet omaavaa hyökkääjää.

– Salo on pienikokoinen, teknisesti taitava, viihdyttävä ja varmasti tuleva yleisön suosikki. Lahtinen on todella hyvä luistelelemaan ja hänellä on kova laukaus. Hän pelasi meitä vastaan viimeksi playoffseissa ja iski kovat pisteet. Moisio tuo puolestaan joukkueeseen kokoa ja näköä. Hän on fyysinen, agressiivinen ja suoraviivainen pelaaja, luonnehtii päävalmentaja Immonen uusia pelaajiaan.

Rovaniemen Kiekon edustusjoukkueen kokoonpano alkaa olla valmis, seura etsii vielä ryhmäänsä yhtä puolustajaa.

– Pakkeja tarkkaillaan ja haetaan vielä, mutta väkisin ei lähdetä ketään ottamaan, laskee päävalmentaja Santeri Immonen.

Mestiksen runkosarjassa pelataan 50 ottelua ja kausi alkaa 27. syyskuuta.