Hyppää sisältöön

Linnanmäen uutuuslaite Taiga-vuoristorata poissa käytöstä laitevian vuoksi

Huvipuiston mukaan laite pyritään saamaan käyttöön jälleen ensi lauantaihin mennessä, jolloin Linnanmäki on jälleen avoinna.

Linnanmäen Taiga-laite. Kuva: Yle

Linnanmäen tämän kesän uusin laite Taiga-vuoristorata on otettu pois käytöstä laitevian vuoksi. Laite pysähtyi lauantaina ja siinä olleet huvittelijat tyhjennettiin.

Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankinin mukaan tilanteesta ei aiheutunut vaaraa. Teknisen vian syytä on selvitetty koko sunnuntain ajan, mutta vielä lopullinen syy ei ole selvillä tai paikannettu.

– Vika voi olla jokin pienikin sähköjohto, joka ei saa oikealla lailla kosketusta. Menee aikaa ennen kuin kaikki sähköjohdot on käyty läpi. Kaikkemme kuitenkin teemme, että vika saadaan korjattua mahdollisimman pian, toimitusjohtaja kommentoi.

Huvipuisto on ollut yhteydessä laitevalmistajaan, ja vika pyritään saamaan korjattua ensi lauantaihin mennessä, jolloin huvipuisto on jälleen avoinna.

Taiga on ollut laitteena kesän suosikkeja.

– Se on selvää, että asiakkaat ovat pahoillaan, mutta turvallisuus yli kaiken ja eihän rikkinäistä laitetta voida pitää auki. Se on yksi laite, meillä on 43 muuta laitetta, Adlivankin toteaa.

Toimitusjohtaja kuitenkin painottaa, että kyse ei ole mistään suuresta ongelmasta, vaan uusien laitteiden kanssa tulee välillä teknisiä häiriöitä.

Lue myös:

Linnanmäki nosti rannekkeen hintaa ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen – "Kallis hinta, jos useampi lapsi tarvitsisi rannekkeen"

Linnanmäki hätyyttelee kaikkien aikojen kävijäennätystä - myös Korkeasaaressa vilkas kesä

Huvipuistojen hinnat ovat kohonneet portilla – verkossa rannekkeen voi saada tuntuvasti halvemmalla