Hyppää sisältöön

Jonna Geagea löysi varmuuden nelikymppisenä: "En jaksa odottaa, että täytän viiskyt"

Puoli seitsemän -ohjelmassa vieraillut Jonna Geagea astuu syksyllä Madonnan saappaisin ravintolashowssa.

Jonna Geagea kertoo itsetunto-ongelmista Nylon Beatin menestysvuosina
Jonna Geagea kertoo itsetunto-ongelmista Nylon Beatin menestysvuosina

Jonna Geagea kertoo kamppailleensa Nylon Beatin aikana itsetunto-ongelmien kanssa, jotka vasta iän myötä ovat hälvenneet.

– Mä tiesin, että neljäkymppisenä on siistimpää kuin kolmekymppisenä, koska mulla on vanhempia frendejä. Ne on nyt viisikyt enkä mä jaksa odottaa, että minäkin täytän viiskyt, Geagea nauraa.

Geagea kertoo, että Nylon Beatin menestysvuosina saadut haukut ottivat koville, varsinkin kun duo itse uskoi tekemiseensä ja ajatteli olevansa hyvä.

– Nyt jälkikäteen puhutaan menestyksestä, mutta kyllähän meitä myös haukuttiin hirveästi. Totta kai sellainen vaikuttaa nuoreen ihmiseen, vaikka olisi hyväkin itsetunto.

Geagea kertoo pitkään syyttäneensä Nylon Beatia monista ongelmista turhaan. Paluu lavoille Erinin kanssa ei kiinnostanut ennen kuin nelikymppisenä. Se olikin viimeinen silaus itsevarmuuden löytymisessä.

– Erinillä on ollut tosi iso vaikutus. Erin on niin ihana ja kiltti, mutta myös brutaalin rehellinen ja osaa niin kaunistelematta kehua. Se tuntui hyvältä, ja Erinin mielipide myös merkitsee mulle todella paljon.

Kuntokuuri Madonna-show'ta varten

Tänä syksynä Geagean pitää kiireisenä Madonnan musiikkiin perustuva ravintolashow, joka saa ensi-iltansa lokakuun puolessa välissä.

Sitä varten Geagea on kasvattanut kuntoa ja lenkkeilyt, vaikkei se naisesta niin mieluista ole ollutkaan.

– En kauheasti pidä urheilusta, mutta mä rakastan tanssia!

Madonnan saappaisiin astuminen on Geagealle unelmien täyttymys. Popin kuningattaren valtavasta tuotannosta on kuitenkin ollut vaikea valita mieluisimpia kappaleita.

Erityisen rakkaita ovat varhaisemman tuotannon hitit, joita on tullut laulettua jo teininä.

– Tämä on sellainen proggis, jossa tekstit ovat päässä jo valmiiksi.

Katso koko Puoli seitsemän lähetys:

Jonna Geagea poseeraa
.
.