Paikallispuolustusharjoitus näkyy ja kuuluu Pohjassa Seinäjoella perjantaiaamuna

Harjoituksesta aiheutuu meluhaittaa kello 7-11 välillä. Porin prikaatin joukot näkyvät aamulla myös Pohjan alueen liikenteessä.

puolustusvoimat
Kartassa on punaisella rajattu alue, jonka sisällä Seinäjoki19-paikallispuolustusharjoitus näkyy ja kuuluu perjantaiaamuna 13.9.2019
Kartassa on punaisella rajattu alue, jonka sisällä Seinäjoki19-paikallispuolustusharjoitus näkyy ja kuuluu perjantaiaamuna 13.9.2019

Seinäjoki19-paikallispuolustusharjoituksesta aiheutuu meluhaittaa ja liikennekatkoksia Pohjan kaupunginosassa Seinäjoella perjantaiaamuna.

Paikallispuolustusharjoitus näkyy ja kuulu aamun työmatka- ja koululiikenteessä. Harjoituksen alueella sijaitsevat muun muassa Pohjan alakoulu, Väinölän päiväkoti ja K-Citymarket Päivölä.

Puolustusvoimista kerrotaan, että esimerkiksi koululaiset huomaavat todennäköisesti harjoituksen koulumatkallaan, mutta pelästyä sitä ei tarvitse. Porin prikaatin joukot käyttävät harjoituksessa harjoitusampumatarvikkeita, jotka ovat vaarattomia, mutta aiheuttavat melua.

Meluhaittaa aiheuttava harjoitus alkaa perjantaina 13. syyskuuta kello 7 ja jatkuu kello 11 asti.

Liikennekatkoksia

Perjantaiaamun aikana Pohjassa liikkuu paljon Puolustusvoimien henkilöstöä ja ajoneuvoja, jonka vuoksi alueella saattaa esiintyä hetkellisiä liikennekatkoksia.

Puolustusvoimat toivoo, että alueella liikkujat pysyvät riittävän etäällä harjoittelevista joukoista

Harjoitusalueelle jaetaan tiedotteita asiasta. Myös koulua ja päiväkotia on tiedotettu harjoituksesta.