Tampereen Poikabändi-esityksestä syntynyt kuuma fanitusilmiö: "Pikkareita lentää lavalle"

Tampereen Työväen Teatterin Poikabändi-musikaali on saanut jo muutaman esityksen jälkeen aikaan kuuman fanitusilmiön. Lavalle lentävät alushousut voivat kuitenkin synnyttää myös turvallisuusriskin.

Puoli seitsemän
Teatteriesitys on saanut Tampereella aikaan hillittömän fanituksen: "pikkuhousuja lentää lavalle"
Teatteriesitys on saanut Tampereella aikaan hillittömän fanituksen: "pikkuhousuja lentää lavalle"

Toijalalaisslähtöisen kuvitteellisen Toyboys-bändin tarinan kertovissa näytöksissä lentelee pikkuhousuja lavalle ja yleisö elää täysillä mukana.

Poikabändimusikaalissa esiintyvä Lauri Mikkola sanoi illan Puoli seitsemän -ohjelmassa, etteivät he osanneet odottaa mitään tällaista.

– Kun tehdään uutta musikaalia, mitä ei ole koskaan esitetty missään ja harjoitellaan kolme kuukautta neljän seinän sisällä ilman saamatta mitään palautetta yleisöltä, niin kyllä sitä toki miettii, että onko tämä hitti vai huti. Sitten kun tuli ensimmäiset yleisöt ja nähtiin näitä reaktioita, niin kyllä se valoi meihin uskoa.

Esityksissä on lentänyt toistuvasti yleisöstä pikkuhousuja lavalle.

– Se on ihan mukavaa. Ainoa muistettava asia on se, että meillä on siellä pyrotekniikkaa ja räiskettä. Jos pikkarit lentävät niiden päälle, niin siinä voi piillä turvallisuusriski.

Frederik: Antaa tulla vain pikkareita

Pikkuhousumagneettina tunnettu laulaja Frederik kertoi Puoli seitsemän -ohjelmassa puhelimen välityksellä toivottavansa pikkuhousuja omille keikkalavoilleen ihan kuinka paljon vain.

– Sehän on kanssakäymistä yleisön kanssa, Reetu napautti.

Frederik kertoi, että hänen keikoillaan pikkuhousuja lentää lavalle keskimäärin 3-10 kappaletta.

– Viime viikonloppuna olin Lapissa keikalla ja siellä sattui sellainen harvinaisuus, ettei tullut yksiäkään pikkareita lavalle, Reetu kuittaa ja kertoo säästävänsä kaikki saamansa alushousut talteen.

Katso koko lähetys:

Lauri Mikkola sai seitsemän koe-esiintymisen jälkeen pääosan huippusuosioon noussessa Kinky Boots -musikaalissa