Ähtärin Eläinpuistolle uusi toimitusjohtaja

Espoolainen Kimmo Stude aloittaa tehtävässä marraskuun alussa.

Ähtärin eläinpuisto
Pyry maistelemassa Ähtärissä ja lähikunnissa kasvatettua bambua.
Pandat ovat Ähtäri Zoon vetonauloja.Tuomo Rintamaa/Yle

Ähtärin Eläinpuisto Oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Kimmo Studen. 44-vuotias Stude työskentelee tällä hetkellä toimitusjohtajana Oy Finland Relocation Services Ab Ltd:ssä. Hän on myös perustanut Reippailuhalli Huimalan ja toiminut liikuntaseikkailupuisto Hoplopin maajohtajana Saksassa.

– Hän on kansainvälisesti ansioitunut organisoinnin, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka uskomme kehittävän erityisesti matkailukokonaisuutemme näkyvyyttä ja palveluja, toteaa Ähtärin Eläinpuisto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Arja Väliaho.

Kimmo Stude
Kimmo Stude on uusi Ähtärin Eläinpuiston toimitusjohtaja. Ähtärin Eläinpuisto Oy

Espoolainen Kimmo Stude aloittaa toimitusjohtajana 1.11. 2019. Hän kuvailee tiedotteessa tunnelmiaan odottaviksi ja innostuneiksi.

– Ensimmäiset vierailuni Ähtäriin muistan omasta lapsuudestani. Alue on noista ajoista kehittynyt laajalti tunnetuksi vierailukohteeksi harvinaisuuksineen ja monipuolisine palveluineen, samalla säilyttäen upean luonnonomaisuutensa. Innolla liityn toimitusjohtajana joukkoon kehittämään aluetta edelleen.

Avoinna ollutta toimitusjohtajan tehtävää haki 28 henkilöä.

Ähtärin Eläinpuisto Oy:n kokonaisuuteen kuuluvat Hotelli Mesikämmen Oy ja Snow Panda Resort Ähtäri Zoo Oy, joiden toimitusjohtajana Stude tulee myös toimimaan.