Hirvikolari Paimiossa – osallisena kolme autoa, yksi loukkaantunut kuljetettu kiireellisenä Turkuun

Tie tapahtumapaikalla oli poikki noin tunnin ajan. Liikenne paikalla ehti ruuhkautua.

hirvikolarit
Varsinais-suomen pelastuslaitoksen paloauto
Rosa Huuska / Yle

Paimiossa 110-tiellä, Iittulantien ja Salon Hajalan liittymän välillä sattui torstaiaamuna noin kello kuudelta hirvikolari, jossa oli lopulta osallisena kolme henkilöautoa. Tie tapahtumapaikalla oli suljettuna noin tunnin ajan ja liikenne ehti ruuhkautua pahasti.

Salosta Turun suuntaan matkalla ollut auto törmäsi tien sivusta tulleeseen hirveen, minkä seurauksena hirvi lensi vastaantulevien kaistalle. Hirveen törmänneen auton takana ajanut auto pysähtyi kolariauton taakse.

Kolmas osallisena ollut auto ajoi Turusta Salon suuntaan, eikä huomannut omalla kaistallaan olevaa hirveä vaan törmäsi siihen. Auto ajautui törmäyksen jälkeen vastaantulevalle kaistalle ja törmäsi hirvikolariauton taakse pysähtyneeseen autoon.

Hirveen ensimmäisenä törmänneen auton kuljettaja on kuljetettu kiireellisenä Turkuun, mutta päivystävän palomestarin Olli Suomisen mukaan hän oli tajuissaan ja pystyi puhumaan.

Hirvikolariauton taakse pysähtyneen auton kuljettajalle ei tullut vammoja, mutta toisena hirveen törmänneen auton kuljettaja sai tilaneessa lieviä vammoja, mutta hänellä ei ole hätää.

Poliisi tutkii tapahtunutta.