Kaj Franck -muotoilupalkinto Aivan-suunnittelutoimiston työryhmälle

10 000 euron arvoinen palkinto on yksi Suomen merkittävimpiä muotoilupalkintoja.

Kaj Frank -designpalkinto
Aivan-muotoilutoimiston erityisosaaminen liittyy venesuunnitteluun. Sen tytäryhtiö Navia on suunnittelut presidentin edustusveneen Kultaranta VIII:n.
Aivan-muotoilutoimiston erityisosaaminen liittyy venesuunnitteluun. Sen tytäryhtiö Navia on suunnittelut presidentin edustusveneen Kultaranta VIII:n.Fredrik Häggman / Yle

Tämän vuoden Kaj Franck -muotoilupalkinto on myönnetty muotoilutoimisto Aivanin kuudesta partnerista muodostuvalle työryhmälle. Työryhmään kuuluvat Jarkko Jämsén, Minka Koukkunen, Aleksi Kuokka, Antti Mäkelä, Aki Suvanto ja Saku Sysiö.

10 000 euron arvoinen palkinto on yksi Suomen merkittävimpiä muotoilupalkintoja. Se jaetaan nyt 28. kerran.

Aivan on monialainen, vuonna 2007 perustettu suunnittelutoimisto. Yritys on keskittynyt brändi- ja tilasuunnitteluun, tuotemuotoiluun ja strategiseen muotoiluun.

Toimiston erityisosaaminen liittyy venesuunnitteluun. Sen tytäryhtiön Navia Designin asiakkaisiin kuuluu maailman johtavia venevalmistajia. Navia on suunnittelut myös presidentin edustusveneen Kultaranta VIII:n.

Design Forum Finlandin jakama Kaj Franck -palkinto voidaan myöntää suomalaiselle tai Suomessa asuvalle tai työskentelevälle ulkomaiselle muotoilijalle tai työryhmälle.