KuPSin uusi urheilutoimenjohtaja on Jonne Lindblom – kertoo Savon Sanomille, että valmentajahaussa tähyillään ulkomaille

Lindblom on työskennellyt kymmenisen vuotta pelaaja-agenttina.

Kuopion Palloseura
Kuopion Palloseuran urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom.
Jonne Lindblom on KuPSin uusi urheilutoimenjohtaja.Kuopion Palloseura

Kuopion Palloseuran miesten ja naisten jalkapallon liigajoukkueiden uudeksi urheilutoimenjohtajaksi on valittu Jonne Lindblom, seura tiedottaa.

Lindblom on työskennellyt kymmenisen vuotta pelaaja-agenttina. Edellinen urheilutoimenjohtaja Konstantin Shipulin siirtyi elo-syyskuun vaihteessa venäläisen suurseuran, Pietarin Zenitin palvelukseen.

Lindblomin mukaan miesten liigajoukkueen runko on hyvä, mutta muutoksia on tulossa jonkin verran ensi vuodeksi.

– KuPS tulee pelaamaan vuonna 2020 samantyylistä jalkapalloa kuin tänäkin vuonna: aktiivista, viihdyttävää ja hyökkäävää peliä, Lindblom sanoo tiedotteessa.

Uusi urheilutoimenjohtaja kertoo Savon Sanomien verkkosivuilla (siirryt toiseen palveluun), että uuden päävalmentajan suhteen katseet ovat tällä hetkellä ulkomailla. Nykyinen päävalmentaja Jani Honkavaara on ilmoittanut jo aiemmin, että hän ei jatka KuPSissa.

– Meillä on lyhyt kolmen nimen lista, josta valmentajaa haarukoidaan, Lindblom sanoo.

KuPS on miesten liigan sarjakärjessä, kun mestaruussarjaa on pelaamatta kolme kierrosta. Seura on voittanut SM-kultaa miesten tasolla edellisen kerran vuonna 1976.