Kouvolan jalkapalloseurat yhdistävät voimansa – kyseessä on laajin yhteistyösopimus paikallisessa edustustason jalkapallossa

Kolmosessa pelaava FC Peltirumpu luopuu sarjapaikastaan tämän kauden jälkeen.

jalkapallo
Jalkapallo
Kouvolalaiset jalkapalloseurat yhdistävät voimiaan. Arkistokuva.Antti-Jussi Korhonen

Kouvolan jalkapalloseurojen miesten edustusjoukkueet yhdistävät voimiaan.

Jalkapallon neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Kolmosessa pelaava FC Peltirumpu luopuu päättyvän kauden jälkeen sarjapaikastaan ja yhdistää voimansa Kouvolan Susien kanssa. Ensi kaudella joukkue pelaa Susien sarjapaikalla nimellä KJP Sudet. Kaudella 2021 sarjapaikan ottaa KJP. Siirtymäaika tarvitaan, koska KJP:llä ei ole vielä varsinaista seurastatusta.

Joukkue kootaan pääasiassa Susien, Peltirummun ja Mypan edustusjoukkueiden pelaajista ekä KJP:n B-junioreista yli-ikäisiksi kasvavista pojista.

– Haluamme tarjota alueen pelaajille laadukasta ja kilpailullista valmennusta sekä luoda aidon pelaajaputken kouvolalaisille junioreille aina Mypan edustusjoukkueeseen saakka, seurat tiedottavat.

Seurat allekirjoittivat yhteistyösopimuksen lauantaina. Kyseessä on laajin yhteistyösopimus, joka on tehty kouvolalaisessa edustustason jalkapallossa.

Seurojen mukaan sopimuksen tavoitteena on vahvistaa jalkapallon asemaa Kouvolassa ja luoda edellytykset kehittää systemaattisesti junioripelaajia Suomen huipulle.

Lisäksi seurat selvittävät farmisopimuksen mahdollisuutta Mypan ja KJP Susien välillä.