Lammin Säästöpankki laittaa pankkikonttoriverkostonsa uusiksi – Hattulan, Janakkalan ja Tuuloksen konttorit lakkautetaan

Muutokset astuvat voimaan 1.1.2020.

Säästöpankkiryhmä
Eri pankkien salasanalistoja kameralle näytettynä.
Lammin Säästöpankki muistuttaa, että käteistä on mahdollista nostaa myös ostosten yhteydessä K-kaupoista ja Neste K-liikenneasemilta.Sami Takkinen / Yle

Lammin Säästöpankki supistaa konttoriverkostoansa rajusti. Vuodenvaihteessa Hattulan, Janakkalan ja Tuuloksen pankkipalvelut lakkautetaan.

Hattulan ja Janakkalan konttorit yhdistetään Hämeenlinnan keskustan konttoriin ja Tuuloksen konttori yhdistetään Lammin konttoriin. Lisäksi Riihimäen pankkikonttorista tulee ajanvarauskonttori.

Lammin Säästöpankin tiedotteen mukaan tarkoituksena on, että muutoksien jälkeen Hämeenlinnan ja Lammin konttoreista rakentuu täyden palvelun osaamiskeskuksia, joissa kehitämme erityisesti talouden neuvonannon palveluita.

Kanta-Hämeen lisäksi Lammin Säästöpankki tekee konttoriverkostoon muutoksia myös Uudellamaalla Hyvinkäällä, Klaukkalassa ja Nurmijärvellä.

Käteispalvelut jatkuvat Hämeenlinnan, Hyvinkään, Klaukkalan ja Lammin konttoreissa. Lisäksi käteistä on mahdollista nostaa käteisautomaateilta tai ostosten yhteydessä K-ruokakaupoista tai Neste K-liikenneasemilta.

Konttoriverkostoon liittyvillä muutoksilla ei ole pankin mukaan välittömiä henkilöstövaikutuksia.