Nuoriso suunnittelee taas joukkotappelua Tampereelle, edellinen suunniteltu nujakka peruuntui

Joukkotappelun piti olla jo perjantaina illalla, mutta se peruuntui.

Joukkotappelu
poliisi kuvitusta
Kuvituskuva. Poliisi varautuu joukkotappeluun Tampereella. Henrietta Hassinen / Yle

Poliisin tietoon on tullut, että nuorisojoukko suunnittelee jälleen joukkotappelua Tampereen keskustan alueella tänään maanantaina iltapäivällä tai illalla.

Poliisi kertoo olevansa tietoinen asiasta ja seuraa tilannetta.

– Poliisi tulee puuttumaan matalalla kynnyksellä havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen ja yleistä järjestystä ja turvallisuutta mahdollisesti vaarantavaan toimintaan, poliisi tiedottaa.

Joukkotappelun piti olla perjantaina illalla, mutta sitä ei ollut silloin. Koulut varoittivat yläkouluikäisten lasten vanhempia viestillä silloin. Poliisilla ei ollut tarkkaa ajankohtaa tai paikkaa tiedossa perjantaina.

Poliisin viesti Helmi-palvelussa.
Poliisi varoitti yläkouluikäisten vanhempia joukkotappelusta Helmi-viestillä.Yle

Poliisi vetoaa jälleen vanhempiin ja nuoriin väkivaltaisuuksien ennalta estämiseksi. Tappeluun osallistuvat nuoret joutuvat myös poliisin ja lastensuojelun toimenpiteiden kohteeksi, poliisi varoittaa.

Poliisi toivoo joukkotappeluun liittyviä vihjeitä Pirkanmaan alueen vihjepuhelimeen, jonka numero on 0800-90022, tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet. pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Lue lisää:

Ei joukkotappelua - poliisi kiittää nuoria ja vanhempia yhteistyöstä

Poliisi varautuu nuorison joukkotappeluun Tampereella – "Puuttumiskynnys tulee olemaan matala" Ilmiö Lahden seudulla: Nuoret sopivat tappelevansa puistossa, tappelut kuvataan someen – mistä on kyse?

Poliisi on varautunut suureen joukkotappeluun pääkaupunkiseudulla: nujakassa jopa useita kymmeniä nuoria