Imatralla ja Lappeenrannassa roihusi lauantain vastaisena yönä, poliisi epäilee tuhotöiksi

Perjantaina ja lauantain välisenä yönä on palanut roskakatoksia ja autoja.

Jätehuone
Tulipalossa tuhoutunut roskakatos ja auto.
Tulipalossa tuhoutunut roskakatos ja auto Imatran Ukkoskujalla.Milla Tynkkynen / Yle

Etelä-Karjalassa Imatralla sekä Lappeenrannan Joutsenossa oli lauantain vastaisena yönä useita tulipaloja. Kaakkois-Suomen poliisi epäilee kaikkia paloja tahallaan sytytetyiksi.

Ensimmäinen palo ilmeni Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa Mäntyrinteellä, jossa hieman ennen kahta yöllä paloi roskakatos. Samaan aikaan läheisellä Kelokujalla roihusi roskapönttö.

Kolmen aikoihin Mansikkalan kaupunginosassa Pilvikujalla roihusi roskakatos, jonka viereen pysäköity henkilöauto vahingoittui. Samoin kävi sekä roskakatokselle että autolle Ukkoskujalla, ja lisäksi Myrskykujalla paloi roskakatos.

Tulipalossa sulaneita kirjelaatikoita.
Tulipalossa sulaneita kirjelaatikoita Imatran Myrskykujalla.Milla Tynkkynen / Yle

Roskakatos liekehti myös Lappeenrannan Joutsenossa Aivinakujalla, jossa niin ikään paloi henkilöautokin. Joutsenon palo raportoitiin ennen puolta kuutta aamulla.

Poliisi tutkii tekoja tuhotöinä mutta huomauttaa tiedotteessa, että rikosnimike voi vielä täsmentyä. Mahdolliset tekoihin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai vihjepuhelimeen 0295 414 559.