Ylitornion Yrittäjänaiset on vuoden yrittäjäyhdistys – Toiminta ylittää kuntarajojen lisäksi välillä myös valtakunnan rajan

Ylitornion Yrittäjäyhdistys on palkittu aktiivisuudestaan. Se on järjestänyt mm. teatterimatkoja.

Ylitornio
Läheltä
Yle

Suomen Yrittäjänaiset on valinnut Ylitornion Yrittäjänaiset vuoden 2018 yhdistykseksi. Palkinnon tarkoituksena on kannustaa ja tuoda esille paikallista toimintaa.

Ylitornion yhdistys on järjestänyt teemallisia jäseniltoja, teatterimatkoja ja retkiä. Yhtiö toimii Ylitorniolla ja Pellossa, mutta sen toiminta ylittää kuntarajojen lisäksi välillä myös valtakunnan rajan.

Vuoden yhdistysaktiivi Oulusta

Vuoden yhdistysaktiiviksi Suomen Yrittäjänaiset on valinnut Raija Tuomisen Oulusta.

Hän on toiminut kolme kautta sekä Oulun seudun yrittäjänaisten puheenjohtajana että Suomen yrittäjänaisten hallituksen jäsenenä.

– Tuominen saa kehuja omalta yhdistykseltään erityisesti kyvystään auttaa, neuvoa ja opastaa niin uusia kuin vanhoja jäseniäkin. Tuominen on mukana aina kun jotain yhdessä järjestetään ja tuo mukaansa jäsenyydestä kiinnostuneita yrittäjiä, häntä kehutaan Suomen Yrittäjänaisten tiedotteessa.

Suomen Yrittäjänaiset on naisyrittäjyyden asiantuntemusta edustava itsenäinen kattojärjestö, johon kuuluu noin 5000 jäsentä. Suomen Kosmetologien kanssa yhteistyöverkostossa on yhteensä noin 10 000 naista.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).