Hyppää sisältöön

Kemin Lumilinnan lasihuviloille jälleen tunnustusta – huvilat palkittiin kansainvälisessä luksushotellien gaalassa

World Luxury Hotel Awards -palkinnot jaettiin hotellialan gaalassa Rovaniemellä lauantaina.

Palkintojen voittajat valitaan äänestyksellä, johon osallistuu vuosittain 300 000 henkilöä, niin matkailijoita kuin alan ammattilaisiakin. Kuva: Minna Aula / Yle

Kemin Lumilinnan lasihuvilat on jälleen palkittu kansainvälisessä luksusmatkailukohteiden gaalassa. Merenrannalla sijaitsevat lasiset pienhuvilat palkittiin tänä vuonna Luxury Adventure Destination -sarjassa.

Kemin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Susanna Koutonen antaa kunniamaininnasta kiitosta myös henkilökunnalle.

– Olemme läpikäyneet ison brändityön ja uuden palvelukonseptin kehittämisen, johon henkilökuntamme on sitoutunut. On hienoa saada tunnustusta siitä, että palvelumme ja konseptimme toimii ja on houkutteleva kansainvälisellä luksusluokan tasolla, Koutonen sanoo.

World Luxury Hotel Awards -palkinnot jaettiin hotellialan gaalassa Rovaniemellä lauantaina. Tilaisuudessa palkitaan vuosittain jopa satoja matkailukohteita maailmanlaajuisessa, maanosanlaajuisissa, maakohtaisissa ja paikallisissa sarjoissa.

Palkintojen voittajat valitaan äänestyksellä, johon osallistuu vuosittain 300 000 henkilöä, niin matkailijoita kuin alan ammattilaisiakin.