1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Tunnustuspalkinnot

Pekka Heikkiselle Vuoden teko -palkinto – myös Kuhmon kamarimusiikki sai tunnustusta

Yli satavuotias Pekka Heikkinen -yhtiö sai tunnustusta pitkäjänteisestä työstään.

Tunnustuspalkinnot
Kaisa Marin
Pekka Heikkisen yrittäjä Kaisa Marin on tunnustuksesta innoissaan. Martti Huusko

Kainuun kauppakamariosasto palkitsi Pekka Heikkinen & Kumpp. Oy:n merkittävästä teosta ja panostuksesta Kainuun elinvoiman ja vetovoimaisuuden lisäämiseksi.

Pekka Heikkisen leipomo paloi noin puolitoista vuotta sitten, mutta toiminta jatkuu yhä. Parhaillaan yritys on investoimassa uuteen leipomoon. Yrittäjä Kaisa Marin otti tiedon tunnustuksesta vastaan suurella innolla.

– Me luotamme omaan juttuumme, jolla on pitkät perinteet. Jokaisen sukupolven pitää kuitenkin uudistaa toimintaa, sillä emme voi jäädä paikoillemme. Toimimme haastavalla alalla, mutta tulevaisuus vaikuttaa sen verran lupaavalta, että olimme valmiit investointiin, kertoo Marin.

Kainuun kauppakamariosasto julkisti myös ensimmäisen Maine Teko -kunniakirjan saajan, joka on Kuhmon Kamarimusiikki. Tapahtuma järjestettiin heinäkuussa jo 50. kerran, mikä tekee siitä yhden Suomen perinteikkäimmistä musiikkijuhlista.

– Kuhmon Kamarimusiikkia ei olisi ilman taiteilijoita, yleisöä, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita – kaikki yhdessä voivat ottaa kunnian tästä tunnustuksesta. Erityisen hyvältä tämä tuntuu juhlavuonna, kun olemme onnistuneet saavuttamaan pitkän työn tuloksena sekä kansallista että kansainvälistä jatkuvaa arvostusta, kertoo toiminnanjohtaja Sari Rusanen.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Lue seuraavaksi