Imatralaista miestä ja naista epäillään 50 rikoksesta – valtaosa lieviä omaisuusrikoksia

Epäillyt rikokset tehtiin vuosina 2018 ja 2019. Vakavimmat rikosnimikkeet olivat väkivaltarikokset ja kotirauhan suojaan kohdistuneet rikokset.

Imatra
Läheltä
Yle

Kaakkois-Suomen poliisi epäilee imatralaisen miehen ja naisen syyllistyneen yhdessä tai erikseen noin 50 rikokseen vuoden 2018 ja 2019 aikana.

Valtaosa tutkinnassa olleista rikoksista oli lieviä omaisuusrikoksia, kuten polttoaineen tankkaamista maksamatta sekä tuotteiden anastamista kaupasta.

Miehen ja naisen kontolla on lisäksi liikenteeseen liittyviä rikoksia. Vakavimpia rikosnimikkeitä olivat väkivaltarikokset ja kotirauhan suojaan kohdistuneet rikokset.

Poliisi on saanut valmiiksi rikoksia koskevan esitutkintojen kokonaisuuden. Mies ja nainen ovat olleet esitutkinnan aikana tutkintavankeudessa.

Esitutkinnan edettyä molemmat henkilöt on vapautettu tutkintavankeudesta ja määrätty matkustuskieltoon. Toinen henkilöistä vangittiin uudelleen, sillä hän rikkoi matkustuskieltoa.

Kokonaisuus siirtyy seuraavaksi syyteharkintaan. Mahdollisia syytteitä käsitellään myöhemmin Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa.