1. yle.fi
  2. Uutiset

Nokian moottoritien maanantainen ulosajo on vaatinut kuolonuhrin – poliisi pyytää havaintoja punaisen Audin liikkeistä

Ulosajossa loukkaantunut noin 30-vuotias mies menehtyi sairaalassa.

tieliikenneonnettomuudet
Nokia, Tampere, välissä Nokian moottoritie eli pätkä valtatie 12:a
Onnettomuus tapahtui Nokialta Tampereelle vievällä moottoritiellä maanantai-iltana. Onnettomuuspaikka on Villilässä lähellä Tesoman liittymää.Yle

Tampereella Nokian moottoritiellä maanantaina sattuneessa ulosajossa loukkaantunut noin 30-vuotias mies on menehtynyt. Turmassa mukana ollut noin 40-vuotias nainen on edelleen sairaalahoidossa.

Maanantaina hätäkeskus sai hieman ennen iltakymmentä ilmoituksen henkilöautosta, joka oli törmännyt Villilän kohdalla keskikaiteeseen ja valotolppaan.

Poliisin mukaan tutkinnassa on selvinnyt, että henkilöauto oli tullut Nokian suunnasta kohden Tamperetta. Kuljettaja oli menettänyt auton hallinnan ja ajautunut oikea kylki edellä keskikaiteen lävitse valopylvääseen.

Ajajan henkilöllisyys on edelleen epäselvä

Auto vaurioitui kauttaaltaan. Kyseessä on punainen Audi A4 -merkkinen porrasperäinen henkilöauto vuosimallia 1998.

Poliisin mukaan edelleen on epäselvää, kumpi autoa onnettomuushetkellä ajoi. Menehtynyt mies löytyi onnettomuuden jälkeen auton ulkopuolelta. Nainen jouduttiin irrottamaan autosta.

Ennen onnettomuutta kyseisellä henkilöautolla on kello 21.16 ajettu Ylöjärvellä uudella Kuruntiellä nopeusvalvontakameraan. Auto oli tuolloin menossa Ylöjärveltä Nokian suuntaan.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan onnettomuusautoa koskevista havainnoistaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikosvihjepuhelimeen numeroon 0800 90022 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Nokian moottoritiellä keskikaistalle ja tolppaan - kaksi loukkaantui vakavasti

Lue seuraavaksi