Ranuan eläinpuiston johtajaksi 13 hakemusta – rekrytointifirma voi tuoda lisää johtajaehdokkaita

Uusi toimitusjohtaja aiotaan valita marraskuun lopulla.

Ranuan eläinpuisto
Ranuan eläinpuiston portti
Uuden toimitusjohtajan halutaan aloittavan vuoden vaihteessa.Perttu Ruokangas / Yle

Ranuan eläinpuiston toimitusjohtajaksi on hakenut 13 henkilöä. Hakuaika päättyi keskiviikkona 16. lokakuuta.

Avoimen haun lisäksi toimitusjohtajaehdokkaita voi tulla lisää, sillä eläinpuistoyhtiö Ranuan Seudun Matkailu Oy on palkannut rekrytointifirma MPS:n.

– MPS voi tuoda lisäksi omia löytöjään yhtiön hallitukselle. Yhtiön hallitus käy läpi hakijat ensi maanantaina ja päättää jatkotoimista, Ranuan Seudun Matkailu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Anitta Jaakola sanoo.

Uusi toimitusjohtaja aiotaan valita marraskuun lopulla. Toiveena on, että uusi toimitusjohtaja voisi aloittaa vuoden vaihteessa.

Ranuan eläinpuiston edellisen toimitusjohtajan Tommi Hinnon työsuhde päättyi muutama viikko sitten. Jaakola sanoo, että toimitusjohtajasopimuksen vuoksi asiasta ei voi kertoa tarkemmin. Hän kuitenkin kiistää, että toimitusjohtajan vaihtuminen liittyisi Lapin käräjäoikeudessa vireillä olevaan riitaan eläinpuistoyhtiön maanrakennusurakan valinnasta (siirryt toiseen palveluun).

Ranuan Seudun Matkailu Oy:n on Ranuan kunnan omistama yhtiö, jolla on eläinpuisto, mökkejä ja igluja Ranualla.

Hinno vaihtaa työpaikan Ranualta Rovaniemelle. Hänestä tulee rovaniemeläisen matkailuyrityksen Arctice Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö marraskuun puolivälistä lähtien.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).