Pullakahvit, ilmaiseksi luistelemaan ja uimaan – Kajaanin kaupunki antaa uusille asukkailleen tervetuliaispaketin

Kaupungin vetovoimaa lisäävään strategiaan on kuulunut jakaa lokakuusta lähtien eri palveluihin oikeuttava paketti.

markkinointi
Uimareita uimahallissa.
Tervetuliaspaketti sisältää ilmaislipun muun muassa vesiliikuntakeskus Kaukaveteen. Arkistokuva.Tiia Korhonen / Yle

Kajaanin kaupunki toivottaa uudet kajaanilaiset tervetulleiksi kaupunkiin tervetuliaispaketilla. Paketin sisältö on koottu houkuttelemaan uudet kuntalaiset kaupungin tarjoamien palveluiden äärelle.

Kaupunki tarjoaa muun muassa lipun vesiliikuntakeskus Kaukaveteen ja luistelemaan ja alennuslipun teatteriin.

Mahdollisuus tervetuliaispakettiin avautuu noin kuukauden kuluttua muutosta. Tuolloin muualta muuttaneen talouden vanhimmalle lähetetään postikortti, jota vastaan paketin voi noutaa Kajaani Infosta.

Ensimmäiset pakettiin oikeuttavat tervetuliaiskortit on lähetetty lokakuusta lähtien Kajaaniin muuttaneille uusille asukkaille. Tervetuliaispaketti liittyy Kajaanin kaupungin vetovoimaa lisäävään strategiaan.

– Idea tähän tuli jo kauan aikaa sitten, kun Kajaanin haluttiin kohdistaa houkutteita uusille asukkaille, kertoo kehitysjohtaja Risto Hämäläinen.

Hämäläinen kokee, että tervetuliaispaketista löytyy lippuja ja osallistumisoikeuksia miellyttäviin ja hyviin palveluihin, jotka osallistavat uudet kaupunkilaiset.

– On siellä pullakahveihinkin oikeuttava lipuke kaupungintalon ruokalaan.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Korjattu 7.11.2019 klo 13:49: Kajaanin kaupunki tarjoaa uusille kajaanilaisille alennuslipun teatteriin, ei ilmaislippua, niin kuin uutisessa aiemmin luki.