Simerock siirtyy viikolla eteenpäin – syynä yksi artisti, joka halutaan festivaalille esiintymään

Siirron syynä olevan artistin nimi paljastetaan vasta myöhemmin.

festivaalit
Haloo Helsinki Simerockissa
Haloo Helsinki! Simerockissa vuonna 2015.Vesa Vaarama / Yle

RovaniemiMusiikkifestivaali Simerockin ajankohta siirtyy viikolla eteenpäin. Tapahtuma suunniteltiin pidettäväksi ensi kesänä 7.–8. elokuuta, mutta se pidetäänkin seuraavana viikonloppuna.

Tapahtuman järjestäjän Samuli "Sime" Yliaskan mukaan siirtämisen syynä on yksi tietty artisti, joka halutaan tapahtumaan. Artistin nimeä ei vielä paljasteta. Nimi kerrotaan vasta sitten, kun se artistille sopii.

Tapahtuman päivämäärän muuttaminen vaatii kaikkien muidenkin artistien sopimista uudelleen.

– Kyllä se aika paljon aiheuttaa lisää töitä, mutta tämä on nyt jo kertaalleen syksyn aikana jo tehty, joten tehdään se nyt uudestaan, Yliaska sanoo.

Hänen mukaansa Ounaspaviljonki oli onneksi vapaana uutena ajankohtana.

– Nyt aletaan katsoa, saadaanko jo kiinnitetyt artistit siirrettyä viikolla eteenpäin. Jos ei, niin sitten otetaan uusia tilalle. Sen pitäisi olla aika hyvä viikonloppu, jolloin artisteja on hyvin saatavilla.

Simerock järjestetään Rovaniemellä ensi kesänä 14.–15. elokuuta. Simerock on Lapin suurimpia yleisötapahtumia. Kaksipäiväiseen tapahtumaan myytiin viime kesänä 25 000 lippua.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).