Hyppää sisältöön

Selvitys: Kittilässä tienaa parhaiten Airbnb:llä

Verkon majoituspalvelulla voi tienata jopa yli 20 000 euroa vuodessa.

Rovaniemellä on runsaasti Airbnb-kohteita. Kuva: Mostphotos \ http://noppz.com

Suomen tuottoisin paikkakunta verkon majoituspalvelu Airbnb-vuokraajille on Kittilä. Torstaina julkistetun selvityksen mukaan Kittilässä Airbnb-majoituskohteet tuottavat keskimäärin runsaat 23 000 euroa vuodessa. Lähes yhtä tuottoisaa Airbnb-majoittaminen on Inarissa, jossa vuokraajat tienaavat keskimäärin reilut 21 000 euroa vuodessa.

Esimerkiksi Rovaniemellä Airbnb-vuokraajien vuosituotto on keskimäärin noin 13 000 euroa. Rovaniemellä on asukaslukuun suhteutettuna runsaasti Airbnb-kohteita. Helsingissä summa on runsaat 15 000 euroa ja Oulussa 10 000 euroa.

Selvityksen on tehnyt Vertaaensin-sivusto (siirryt toiseen palveluun) ja sen tiedot on peräisin Airdna-palvelun keräämästä datasta. Mukana 33 paikkakuntaa eli 20 suurinta kaupunkia ja suosituimmat mökkipaikkakunnat.

VertaaEnsin-sivusto vertailee erilaisia rahoitustuotteita eli luottokortteja, lainoja, pankkipalveluja ja säästötilejä.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)
Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).
Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).