Keminmaassa on aloittanut uusi lihanjalostamo

Keminmaan riistajalostus tekee lihatuotteita rahtityönä metsästäjien ja maatilallisten omaan käyttöön sekä myyntiin tarkoitettuja villisikatuotteita.

Keminmaa
Uutisvahdin läheltä-listan markkinointikuva, jossa kartta
Rahtipalvaamona toiminta Liedakkalassa on jo alkanut, mutta villisikajalosteiden kaupallinen tuotanto alkaa myöhemmin tänä vuonna.Yle

Keminmaan Liedakkalaan on perustettu uusi lihanjalostamo, joka keskittyy sekä tarkastamattoman riistalihan että kaupallisen villisianlihan jalostukseen.

Keminmaan riistajalostus on Meri-Lapissa harvinainen lihanjalostamo, sillä se tekee rahtityönä lihatuotteita metsästäjien ja maatilallisten omaan käyttöön, ja lisäksi myyntiin tarkoitettuja, tarkastettuja villisikatuotteita.

Jalostamon yhteyteen tulee myös myymälä villisikatuotteille.

Rahtipalvaamona toiminta Liedakkalassa on jo alkanut, mutta villisikajalosteiden kaupallinen tuotanto alkaa myöhemmin tänä vuonna.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).