1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Tornio

Tornion seniorineuvola toimii ajanvarauksella – tieto palvelusta ei ole tavoittanut ikäihmisiä

Kaupungin neljässä neuvolassa tehdään ikäihmisten terveystarkastuksia, joihin sisältyy muun muassa toimintakykymittauksia ja lääkärin vastaanotto.

Terveyspalveluihin on tullut useita kyselyitä ikäihmisille suunnatuista palveluista, minkä vuoksi kaupungissa on päätetty tehostaa seniorineuvolapalveluista tiedottamista. Kuva: Yle

Tietoisuus seniorineuvopalveluista on tavoittanut ikäihmiset huonosti Torniossa. Kaupungissa on ajanvarauksella toimiva seniorineuvola, joka on tarkoitettu 63–79 -vuotiaille eläkeläisille.

Suensaaren, Kaakamon, Arpelan ja Karungin neuvolassa tehdään senioreiden terveystarkastuksia, joihin sisältyy muun muassa toimintakykymittauksia, laboratoriokokeita ja lääkärin vastaanotto.

Yli 80-vuotiaille terveystarkastus tehdään hyvinvointia edistävien kotikäyntien yhteydessä.

Terveyspalveluihin on tullut useita kyselyitä ikäihmisille suunnatuista palveluista, minkä vuoksi kaupungissa on päätetty tehostaa seniorineuvolapalveluista tiedottamista.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)
Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).
Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).