Tunnistamaton veitsimies uhkaili sivullista Kuopiossa

Kerrostalon pihassa oleva mies yritti yllättäen lyödä paikalle sattunutta miestä.

Kuopio
Läheltä
Yle

Veitsellä varustautunut mies uhkaili kerrostalon pihalle samaan aikaan tullutta miestä Kuopion Puijonlaaksossa keskiviikkoiltana.

Tapaus sattui Luistelijantiellä sijaitsevan kerrostalon pihassa kello 20 aikaan. Poliisi sai ilmoituksen siitä, että tuntematon mies oli vaatinut puukolla uhaten savukkeita talon pihalle tulleelta toiselta mieheltä.

Poliisin saavuttua paikalle ilmeni, että tuntematon mies oli yrittänyt lyödä toista miestä täysin yllättäen, ilman että tilannetta olisi edeltänyt riita tai väittely. Lyönnit eivät osuneet mieheen.

Ilmoittajan mukaan epäilty on noin 40-vuotias, arviolta 180 senttiä pitkä mies. Hänellä oli yllään punertavat maastohousut ja vihertävä polviin ulottuva parkatakki sekä päässään neonvärinen pipo. Mies poistui Puijon urheilualueen suuntaan eikä poliisi tavoittanut häntä.

Poliisi tutkii asiaa laittomana uhkauksena ja pahoinpitelyn yrityksenä. Havainnot voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).