Keskustan istuva kansanedustaja Antti Rantakangas on kuollut – Toimi puolueen varapuheenjohtajana Vanhasen kaudella

Rantakangas kuoli perjantaina tapaturmaisesti.

Antti Rantakangas
Antti Rantakangas
Antti Rantakangas oli tällä hallituskaudella valtiovarainvaliokunnan varapuheenjohtaja.Eduskunta

Keskustan pitkäaikainen, istuva kansanedustaja Antti Rantakangas on kuollut tapaturmaisesti perjantaina 22.11.2019 Helsingissä, tiedottaa puolueen eduskuntaryhmä (siirryt toiseen palveluun). Rantakangas oli 55-vuotias.

Rantakangas ehti istua eduskunnassa kuusi kautta. Hän toimi keskustan varapuheenjohtajana vuosina 2003–2010 Matti Vanhasen ollessa puolueen johdossa. Tällä eduskuntakaudella Rantakangas oli valtiovarainvaliokunnan varapuheenjohtaja sekä tulevaisuusvaliokunnan jäsen.

Rantakangas syntyi Pulkkilassa ja kasvoi Haapavedellä. Rantakangas valittiin eduskuntaan Oulun vaalipiiristä vuonna 1999.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen esittää surunvalittelunsa.

– Meitä on kohdannut järkyttävä uutinen. Työtoverimme ja pitkäaikainen puoluetyön uurastaja, kaikkien meidän hyvä ystävämme on menehtynyt.

– Esitän Keskustan eduskuntaryhmän ja Suomen Keskustan puolesta osanottomme Antti Rantakankaan omaisille ja läheisille ja toivon heille voimia kohdata tämän suuren surun.

– Vetoan tiedotusvälineisiin, että ne kunnioittaisivat Antti Rantakankaan perheen yksityisyyttä tällä surun ja järkytyksen hetkellä.