Turkulainen FC Inter ja Njazi Kuqi kiistelivät pelaajapalkkiosta käräjillä – oikeuden mielestä sopimuksen olemassaolosta ei esitetty riittävää näyttöä

Kuqin kannevaatimus hylättiin selvittämättömänä.

Njazi Kuqi. Arkistokuva. Kuva: AOP

Turkulainen jalkapalloseura FC Inter on voittanut kiistan entistä pelaajaansa Njazi Kuqia vastaan Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Kyse oli sopimuksen ennenaikaisesta päättämisestä maksettavasta korvauksesta.

Kuqi väitti osapuolten sopineen 55 000 euron nettokorvauksesta. Interin mukaan tarjottu summa oli 35 000 euroa, jota Kuqi ei hyväksynyt. Oikeus katsoi, että sopimuksen olemassaolosta ei esitetty riittävää näyttöä, joten Kuqin kannevaatimus hylättiin selvittämättömänä.

Oikeus katsoi myös, että pelaajasopimuksen päättäminen oli tehty lain mukaisesti eikä Inter yrittänyt erehdyttää Kuqia jatkoneuvotteluissa. Kuqi siirtyi alkusyksystä 2017 Interistä Intian liigaan.

Njazi Kuqi joutuu maksamaan Interille vajat 8 500 euroa korvauksena oikeudenkäyntikuluista. Päätökseen voi hakea muutosta valittamalla hovioikeuteen tai ennakkopäätösvalituksella korkeimmalta oikeudelta.