Kupittaan urheiluhallin edustan liikennejärjestelyjä muutetaan palautteen perusteella – seitsemän parkkipaikkaa takaisin

Kupittaan urheiluhallin ja luistelumadon välinen läpiajoliikenne estettiin elokuussa. Samalla parkkipaikalta poistui 11 parkkipaikkaa.

Turku
YLE / Jouni Koutonen

Kupittaan urheiluhallin edustalta poistuneista parkkipaikoista seitsemän saadaan takaisin, kun parkkipaikan liikennejärjestelyjä muutetaan yleisöltä saadun palautteen perusteella.

26.11. tehdyn välikautsauksen peruteella alueen liikennejärjestelyjä muutetaan niin, että parkkipaikalle tehty saattokaista siirtyy keilahallin pääsisäänkäynnin edestä parkkipaikan eteläreunaan, jalkakäytävän ja pyörätien viereen.

Saatu palaute on kritisoinut nimenomaan saattoliikenteen kiertosuunta ja saattokaistan käyttäminen on ollut vaikeaa, kun saattoliikenne on keskittynyt keilahallin eteen.

Negatiivista palautetta tuli myös parkkipaikkojen poistumisesta. Keilahallin edustalta lähti 11 parkkipaikkaa, jotka tuodaan nyt takaisin.

Samalla parkkipaikan etelälaidasta, uuden saattokaistan paikalta poistuu neljä paikkaa, eli urheiluhallille tulee takaisin seitsemän parkkipaikkaa.

Palautetta tuli verrattain vähän

Kaikkiaan kokeilusta on saatu verrattain vähän palautetta. 22 palautteesta kuusi oli myönteistä, 14 kielteistä ja kaksi neutraalia. Palautteen perusteella kokeilu on haitannut eniten keilahallin käyttäjiä.

Liikennejärjestelyä arvioidaan jatkossakin kolmen kuukauden välein ja suunnitelmia voidaan vielä muuttaa. Palautetta voi antaa Turun palautepalvelussa. (siirryt toiseen palveluun)