1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Instagram

Instragram oli nurin useita tunteja – rapakon takana harmiteltiin ongelmia kiitospäiväkuvien postaamisessa

Instagram tökkii myös Suomessa. Facebook-ongelmistakin on raportoitu.

Suomessa on havaittu ainakin sellainen ongelma, ettei Instagram päivity. Kuva: Alamy / AOP

Ongelmat kuvanjakopalvelu Instagramin toiminnassa ovat ohi. Instagram tviittasi asiasta noin kello kymmeneltä illalla Suomen aikaa.

Instagram-palvelussa näytti olleen ongelmia eri puolilla maailmaa, kertoo The Independent (siirryt toiseen palveluun). Lehden mukaan asiasta kärsivät erityisesti amerikkalaiset, koska tänään on suuri perhejuhla eli kiitospäivä. Iloiset ryhmäkuvat jäävät siis jakamatta.

Independent kertoo, että ongelmista on raportoitu eri puolilla maailmaa. Pulmat kuitenkin vaihtelevat: joillakin Insta saattaa toimia normaalisti ja joillakin osittain. Suomessa on kohdattu ainakin sellainen ongelma, että palvelu ei päivity.

Ongelmat alkoivat neljältä iltapäivällä Suomen aikaa.

Jotkut ovat raportoineet myös Instagramin omistajan eli Facebookin ongelmista. Independent ei yksilöi, missä päin maailmaa palvelu tökkii.

Instagram itse tviittasi olevansa tietoinen ongelmista. Se kertoi tekevänsä töitä saadakseen palvelunsa kuntoon mahdollisimman pian.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Korjattu kello 20.02: Ongelmat alkoivat neljältä iltapäivällä Suomen aikaa.

Päivitetty kello 23.08: Instagram ilmoitti, että ongelmat on saatu korjattua.