Erkki Kaila jatkaa Lapin Kirjallisuusseuran puheenjohtajana

Seuran vuosikokous pidettiin lauantaina Kemissä.

kirjallisuus
Uutisvahdin läheltä-listan markkinointikuva, jossa kartta
Lapin kirjallisuusseura on jäsenmäärältään Suomen suurimpia.Yle

Lapin Kirjallisuusseuran puheenjohtajana jatkaa Erkki Kaila. Hänet valittiin jatkokaudelle lauantaina seuran syyskokouksessa Kemissä.

Hallitukseen valittiin Eija Nissinen Sallasta, Arja Vasama ja Anne Lukkarila Rovaniemeltä, Ari Savikko Inarista ja Tapani Tavi Kittilästä. Varajäseniksi valittiin Kirsi Karhu Rovaniemeltä, Jorma Koski Kemistä ja Sinikka Labba Enontekiön Kilpisjärveltä.

Vuosikokouksessa päätettiin muun muassa, että seura jatkaa yhteistyötä muiden kirjoittajayhdistysten kanssa ja tukee useille muille paikkakunnille syntyneitä lappilaisia kirjoittajaryhmiä.

Kokouksessa päätettiin myös, että seura järjestää Sodankylän kirjoittajakurssin Luostolla ensi kesäkuussa yhteistyössä Revontuli-Opiston kanssa. Lisäksi aikomuksena on järjestää muitakin kirjoittajakursseja ympäri maakuntaa.

Lapin kirjallisuusseura on jäsenmäärältään Suomen suurimpia. Seuran tarkoituksena on toimia kirjailijoiden ja kirjoittajien yhdistäjänä ja luoda edellytyksiä kirjallisuuden tuottamiseksi ja levittämiseksi.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).