Kenellä on Linnan juhlien upein puku? Äänestä suosikkiasi Yle.fi-sovelluksessa

Voit tykätä puvuista antamalla niille sydämiä. Näet reaaliaikaisen äänestystilanteen sovelluksesta koko äänestyksen ajan.

Linnan juhlat
Linnan juhlien pukuäänestyksen mainoskuva
Linnan juhlien pukuäänestyksessä ei tarvitse valita yhtä mielestä, vaan äänen voi antaa useammalle puvulle. Yhtä pukua voi äänestää vain kerran.

Suomen 102-vuotisjuhlat huipentuvat tasavallan presidentin juhlavastaanottoon tänään illalla.

Linnan juhliin on tänä vuonna kutsuttu 1700 vierasta ja juhlien teemana on tieto. Itsenäisyyspäivän vastaanotto on myös vuoden suurimpia pukujuhlia, ja usein puvut nousevat puheenaiheeksi.

Voit äänestää omia suosikkipukujasi Yle.fi-sovelluksessa tykkäämällä eli antamalla sydämiä suosikeillesi. Ilmaisen sovelluksen voi ladata täältä (siirryt toiseen palveluun) (siirryt toiseen palveluun).

Viime vuonna yleisön suosikki oli Anna Puun puku.

Anna Puun puku oli viime vuonna yleisön suosikki.
Poptähti Anna Puun puku äänestettiin viime vuonna Linnan upeimmaksi sekä Ylen että MTV:n äänestyksessä. Puu sai Yle.fi-sovelluksen kautta 9 567 ääntä. Asu oli suunnittelija Teemu Muurimäen käsialaa. Anna Puun seuralaisena Linnassa oli puoliso Jukka Immonen.Yle

Puvuista ei tarvitse valita yhtä mielestä, voit äänestää useampia. Yhtä pukua voi äänestää vain kerran.

Äänestys alkaa perjantaina 6.12. noin kello 20.15.

Äänestys jatkuu klo 23.30 asti ja tulos uutisoidaan sekä Ylen nettisivuilla että Linnan jatkoilla.

Reaaliaikainen tulos näkyy myös koko ajan äänestyksen yhteydessä Yle.fi-sovelluksessa.

Lue myös: Onko sinulla hyvä kasvomuisti? Tunnetko valtakunnan kerman? Pelaa Linnan juhlien tunnistuspeliä ja voit voittaa juhlavan palkinnon!

Yle välittää Linnan juhlat suorana televisiossa, radiossa ja verkossa.

Netissä voit seurata itsenäisyyspäivän viettoa ja Linnan juhlia osoitteessa Yle.fi ja Yle.fi-applikaatiossa. Sieltä löydät myös Linnan juhlien suorat lähetykset.

Lue seuraavaksi:Skandaali! Turkiskoru, ronski kaula-aukko, tennarit ja läpinäkyviä kankaita – Linnan juhlat ovat muodin näyttämö, jossa flopeilta ei ole vältytty

Juice Leskinen venytti etikettiä vuoden 1986 juhlissa sitomalla kravatin hikipannaksi otsalle.
Juice Leskinen venytti etikettiä vuoden 1986 juhlissa sitomalla kravatin hikipannaksi otsalleen. Lisäksi taiteilija pisti illan mittaan tupakaksi sisätiloissa.Heikki Saukkomaa / Lehtikuva